Kış boyunca öne çıkan erkek stillerini denemek için önünüzde daha çok zaman var! Öne çıkan renkler, gardıroplarda kendine daha fazla yer bulan parçalar ve çizginizden çıkmadan görünümünüzü modaya uygun hale getirecek fikirlerle dolu önerilerimizi okumaya başlayın.

Erkek modasında bu yıl hem 2000’lerden günümüze uyan nostaljik parçalar hem de modern tasarımlar bir araya geliyor. Özellikle denim-on-denim görünümler, western vurgular, kargo pantolonlar ve çiçek baskılar öne çıkıyor.

Güçlü Görünüm

Uzun paltolar ister deri ister kaşe olsun her zaman güçlü bir duruş yaratmayı kolaylaştırır. Üstelik soğuk kış günleri için, özellikle resmi olunması gereken anlarda uzun paltolar hem sıcacık hem de oldukça şık görünmenizi sağlar. Omuzları destekleyen modeller bu yılın öne çıkan tasarımları arasında yer alıyor. Havalar ısındıkça bu görünümü uzun ve oversize trençkotlarla yakalamaya devam edebilirsiniz.

Capcanlı Renkler

Kış mevsiminde gri, lacivert, siyah ve kahverenginden vazgeçemiyorsanız, bu sene biraz değişiklik yapmak için bol bol alternatifiniz olacak. Kış boyunca kapalı günlere meydan okuyan neon sweatshirtler, canlı tonlarda pantolonlar ya da dikkat çeken renklerde aksesuarlar kullanabilirsiniz. Eğer stilinize biraz heyecan katmak isterseniz renk bloklarından oluşan kombinler deneyebilirsiniz.

Konfor Alanı

Geçtiğimiz birkaç yılı eve kapanarak geçirdikten sonra siz de eşofmanlarından ayrılmakta zorlanıyorsanız, moda dünyasından umudu kesmeyin. Hem şehirde sokak stiline uygun hem de konforundan fire vermeyen şık eşofman altlarıyla içinize sinecek kombinler yapabilirsiniz. Sneaker botlar ve puffer ceketlerle sokak stiliniz tamam!

Maskülen Etki

Bu görünümü de çok seveceksiniz! Asker çizgileri ve sokak giyimi etkileriyle öne çıkan kargo pantolonlar, yeni sezonda farklı desenler, renkler ve stillerle sizi şaşırtmaya hazır. Üstelik bu parçayı kombinlemeye yabancı da değilsiniz. Bir sweatshirt, bomber ceket ve şık botlarla görünümü alıştığınız şekilde tamamlayabilirsiniz.

Western İlhamı

Kovboy botlar, western gömlekler ve bunlarla uyumlu kemerlerle bu stili 2023’e uyarlamak oldukça kolay. Gömleğinizin tarzında yapacağınız küçük bir değişiklik stilinizde şık değişimler yaratacaktır. Bot seçimlerinizde de biraz daha sivri ya da küt burunları seçebilirsiniz.